“Kanë kaluar 20 vjet që kur e pamë këtë ortek në këtë zonë”, tha Duklo dhe se ishte e pritur kjo për shkak të sasisë së madhe të dëborës që kishte rënë në ditët e fundit.

Kjo ka bërë që dy vendbanime të bllokohen tërësisht lëvizja, deri sa është intervenuar me ekskavator të rëndë ku është bërë e mundur hapja e rrugëve. Fotografi dramatike të bëra nga një ekspert për këto orteqe Alan Duklo tregojnë momente pasi punëtorët kanë qarë përmes ortekëve duke hapur rrugë.

Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikoni videon ne fjalë ⬇⬇⬇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *