E pa besushme Vuçiq u fut në Banjë nuk e rrespketon vendimin e Qeverisë së Kosovës

Pavarësisht vendimit të Qverisë së Kosovës për t’ia ndaluar hyrjen në Drenicë, presidentit seb, Aleksandër Vulin, mediat sebe raportojnë se ky i fundit përmes rrugëve dytësore tashmë gjendet në fshatin Banjë. “Qindra shqiptarë, përfshirë veteranët e UÇK-së, bllokuan rrugën dhe gurët në fshatin Banja. Përkundër vendim…