Rroni dhe Rrapi kanë folur pas publikimeve te fundit, duke deklaruar se janë njerëzit me te lumtur ne bot qe kanë një Nënë te mrekullueshme, e cila i rrit me mund dhe sakrificë.

“Jemi 2 djemtë me te lumtur ne botë, ajo është Nëna me e mrekullueshme ne bot, jemi krenar për te dhe vazhdojmë te mbesim”

Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikojeni intervistën e dy djemve te Vlora Dumnoshit dhe Shkumbin Kryeziut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *