Një prift i quajtur Radoviq, para disa ditëve ishte ne Shqipëri ne një kishë ai ne prononcimin e ti tha se Skënderbeu ka qenë Ortodoks i Krishterë, dhe ka është nipi ynë.

Ndërsa kryeministria apo presidenti nuk ka reaguar fare me ketë, po paramendojeni nëse ne do te ofendomi dikën nga Serbia, si do te reagonte shteti i Serbisë?

Ju lutem klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikojeni videon, shpërndajeni ju lutem:

VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *