Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë:

E kam pyetur se sa kohë do të marrë, por ajo vazhdon t’i shmanget lëndës. A po humb kohën time?

Unë jam në lidhje me një grua për gati një vit, por ne kemi bërë seks vetëm dy herë gjatë kësaj kohe.

Ajo është vajza e ëndrrave të mia. Ajo është 22 vjeçare, sikurse unë, por tashmë u divorcua me dy vajza të vogla, pesë dhe tre vjeç.

Unë fle në divanin e saj gjatë fundjavave, derisa ajo fle lart. Ajo e di se si ndihem, por nuk do të flas këtë këtë çështje.

E kam pyetur se sa kohë do të duhet për të bërë sërish seks, por ajo vazhdon t’i shmanget lëndës. A po humb kohën time?

Përgjigja e psikologes:

E gjitha varet nga ajo se sa të lumtur jeni.

Koha që ju pëlqeni të humbisni nuk është e humbur. Por ju duhet të dini nëse ajo po merr kohën e saj, sepse ajo ka kaluar shumë për një grua të moshës së saj dhe ka mbi supe mirëqenien e fëmijëve të saj, ose nëse ju sheh në thelb si një mik dhe jo një partner – ose të paktën, jo një partner seksual.

Pyete atë – por në qoftë se vazhdoni kështu lidhjen, besoni instinkteve tuaja. A ndiheni të çmuar dhe të veçantë apo a mendoni se zemra tuaj po përdoret?/BS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *