Një ngjarje e tmerrshme prej disa anti-shqiptarëve ka ndodhur sot tek vendi historik ‘Të rrethi” në Prishtinë”, ku disa njerëz të paguar nga Rusia kanë vendosur që t’ia shtijnë flakën flamurit kombëtar të Rrethi.

Flamuri kombëtar KUQ E ZI të cilin e duan të gjitha shtetet në botë sepse është flamuri i cili është krijuar me gjak e me shpirt shqiptari, është djegur nga zjarëfikësit gabimisht pasi ata e kanë ndezur zjarrin duke dashur ta heqnin.

Pasha ni allah nuk e di se cka ndodhi veç Avnia më tha ti kape unë pe kapi, tani unë e kapa ja nuk bon me kap, ja pe dhezi ni cigare edhe veç kur i hini flaka”,(Kliko poshtë dhe lexo me teper⤵⤵⤵)

Turpi nuk ka te ndalur, kjo është një e vërtet tronditëse te kallet flamuri i Shqiptarisë..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *